Energetic healing touch

Mijn manier van healen is een combinatie van energetisch werk en aanraking. Ik wordt hierin geleid door mijn verbinding met mijn gidsen, ascended masters, healing team en andere light beings die mij assisteren. Energetische healingen werken op lichamelijk, geestelijk en op zielsniveau. Het is namelijk allemaal verbonden met elkaar. Body, mind and soul. Je kunt het niet los zien van elkaar. Ik zeg altijd…

…Je lichaam liegt niet. Je lichaam slaat dingen op. Houdt dingen vast. Emoties. Onverwerkte zaken. En vertaalt dit naar signalen als: pijn, blokkades of ziektes. Je loopt letterlijk vast en blokkeert. En dit is niet voor niets. Een energetische healing kan je helpen oud zeer los te laten of stukken hiervan te verwerken.

Hoe het werkt, hoe ik werk

Mijn grootste gidsen zijn Maria Magdalena en White Feather, indiaan en medicijnman. Het christusbewustzijn en de kundalini energie stromen via mijn hart door mij heen. En ik voel een diepe verbondenheid met indianen, sjamanisme, moeder aarde en de natuur. Als multidimensional being facilitieer ik de energie die nodig is. Wat er nodig is komt er door mij heen. Metatron is een veelgeziene gast. Die vooral te maken heeft met het innerlijk kind werk wat mensen aangaan. En ook Lao Tzu ondersteunt om het grid en lichtnetwerk te vergroten en stromend te krijgen.

Het is niet ik die het doe en ook weer wel
Ik fungeer als een hollow bone. Mijn lichaam is een vessel dat geeft en ontvangt. Ik ben kanaal waar doorheen wordt gewerkt. Dus doen mijn handen wat nodig is en raken jou aan. Vertel ik je wat ik hoor en wat mij verteld word. En geef ik je door wat ik zie aan beelden en boodschappen. Je zou het helderhorend, -voelend en -wetend kunnen noemen. Voor mij voelt het echter als afgestemd zijn en ‘channellen’ van dat wat op dat moment nodig is. Zie me als een liefdevol doorgeefluik. Waarin ik met mijn hele zijn jou aanraak in dat wat nodig is.

En daarin neem ik mijn hele levenservaring mee. Ik kan tenslotte alleen bij jou zien wat ik zelf heb meegemaakt. En wat ik zelf onder ogen heb gezien. En ik weet wat het is om: mezelf compleet kwijt te raken, sexueel misbruikt te zijn,  een pleaser en reddende engel zijn en mezelf weg te cijferen en niet in verbinding te zijn met mijn eigen lichaam en mijn eigen gevoel.

Er mag gelachen en gepraat worden
Mijn manier van werken is diepgaand en ook licht en vol humor. Ik houd van dingen relativeren en met een lach en een traan ernaar kijken. En er mag gepraat worden. Er moet juist gepraat worden. Dat is iets wat standaard gebeurt in mijn sessies. Want we gaan aankijken wat er gezien wil worden in jou.

We? Ja, het is een samenwerking
Het is niet alleen een kwestie van jij ligt en ik doe het werk. Het gaat over jouw lichaam, over jouw emoties over issues die zich in jou vastgezet hebben. Over energie die die niet meer stroomt. Over pijn die jij nog niet hebt aangekeken. Dus gaan we deze samen transformeren. En gaan we deze samen naar het licht brengen. En daarvoor is praten heel handig. Zodat je met je hele bewustzijn er naar kunt kijken en het kunt aangaan. Tenslotte heeft het zich niet voor niets gemanifesteerd, je mag er iets mee doen…

Waarom een healing vooral self-healing is
Omdat ik jou niet kan healen. Dat kan alleen jij zelf. Ik help je het zien, los te maken en in beweging te brengen. En energie die jou niet dient, af te voeren, door te knippen of te begeleiden naar een plek waar het wel thuishoort. Ik noem het altijd afpellen. Je gaat telkens weer een stapje verder in je eigen proces. En telkens wil iets anders gezien of aangekeken worden. En ik kan je daarbij ondersteunen. Want je kijkt tenslotte naar je eigen navel en blinde vlekken.

Ik genees geen klachten. Ik help de balans te herstellen. En dat is alles wat jouw systeem wil. Jouw body, mind & soul willen niets anders dan balans. Het gaat over uitlijning en alignment. Om alles op 1 lijn te krijgen.

Wat levert een healing op?

 

Laten we het eens andersom bekijken? Waar loop jij tegenaan?
Ik wil een stap verder zetten, maar ik weet niet welke kant op
Plekken in mijn lichaam vragen om aandacht
Iets blokkeert me, iets houdt me tegen
Ik mag nog iets aankijken en kijk tegen mijn eigen blinde vlek aan
Ik wil nog iets ouds loslaten om iets nieuws te kunnen omarmen
Ik heb het gevoel dat ik zoveel moet en ik weet het even niet meer
Ik zit niet lekker in mijn lichaam, het stroomt niet
Ik ben stukken van mezelf kwijt geraakt en wil deze terugvinden

Wat levert het op?
Je pelt een volgend laagje van jezelf af
Elk laagje wat je afpelt betekent dichter bij jezelf komen
Je transformeert oude pijn naar nieuwe inzichten
Rust om een volgende stap te nemen
Je voelt welke richting je uit mag gaan
Vertrouwen dat het klopt waar je nu staat
Je wordt uitgelijnd op wat de bedoeling is
Je zult de liefde voelen waar je al mee omringd was

Dus, hoe ziet zo’n healing eruit?

 

-we doen een korte intake en zetten gezamenlijk een intentie neer voor de healing
-dan starten we met een korte meditatie, waardoor we beide in een andere staat van bewustzijn komen
-je bent er gewoon bij, het voelt als yoga, mediteren of een iets anders rustgevends
-in de meditatie we ons verbinden met ons hart
-en ik me verbind met alles wat er is, met de intentie dat ik geheel dienend ben aan jouw proces
-ondertussen lig jij op de behandeltafel, of op een matras op de grond
-en beweeg ik om je heen en gaan we samen het proces in