Dit is wat een aantal van mijn klanten over mij zeggen

Ken je dat punt in je leven waarop je je opeens afvraagt wat je hier op aarde te doen hebt? Dat punt in je leven waarop je meer behoefte hebt aan meer zingeving en minder materie? Dat punt kwam bij mij vorig jaar. Opeens leek een flitsende carriere niet meer het hoogst haalbare goed. Ik had iets te doen op deze aarde en wilde er achter komen wat. Ik stopte met freelancen en begon een opleiding tot voedingsdeskundige. Ik wilde mensen gaan helpen met gezonder eten. En alhoewel ik tot diep in iedere vezel voel dat we onze prachtige lijven enorm tekort doen met de gemiddelde supermarkt producten, voelde ik op een gegeven moment ook dat het wel een laagje dieper mocht. Spiritueler. Nou kan spiritueel voor iedereen wat anders betekenen. Voor mij betekent het in contact met mijn hogere zelf en de ware reden waarom ik hier op aarde ben.

Tijdens een gezellige avond aan tafel bij een gezamenlijke vriendin vertelde ik dit en Nicolette vertelde mij dat zij hier mensen in begeleidt. We spraken af samen te gaan wandelen om tot de kern te komen.

En wat was dat fijn! Nicolette is scherp, gevoelig, pikt de juiste dingen eruit en spiegelt je zonder oordeel. Nicolette heeft zelf ook een hele mooie zoektocht doorgemaakt naar haar verlichting en juist dat maakte het voor mij zo fijn om met haar op pad te zijn en met haar te praten. Buiten in de natuur maakte het vrij en ongedwongen. Twee mensen die samen pratend door de natuur lopen en tot de essentie van het leven komen. Hoe mooi is dat?

Philo Geerling

Puur Philo

Onze samenwerking kenmerkt zich door: rust, snelheid, focus, bereikbaarheid, toegankelijkheid en meedenken. Ik heb echt het gevoel dat we samen aan het werk zijn aan mijn boek. Dat is fijn. En ik word met de dag trotser op mijn boek. Wat ik leuk vind aan het samenwerken met Nicolette is… 1: de mooie dingen die ze maakt, met stip op 2: dat ze een leuk mens is en met stip op 3: de fijne samenwerking die wie hebben. Het levert mij nu energie en stimulans op en voor straks vast heel veel verkochte boeken :)

Anneke Krakers

Wandelen met Nicolette gaf een beetje Alice in Wonderland-gevoel: alle gewone dingen waren even anders. Dat geeft ruimte om ook even anders naar mezelf en mijn bedrijf te kijken. En dat was heel erg nuttig. Ik hoorde mezelf opeens dingen uitspreken die al lang sluimerden. Na de wandeling kon ik meteen aan de slag: er zijn sindsdien wat dingen veranderd. Zodat ik zelf veel meer ruimte heb gekregen. Ik ga vaker wandelen met Nicolette!

Elisabeth Griffioen

De Videovakvrouw

Ik wist het al, maar mijn wandeling met Nicolette bevestigt weer eens hoe fijn en waardevol het is – ook als je zelf coach bent – om af en toe al lopend stil te staan bij vragen waar ik in het leven tegenaan loop. Zeker als diegene ook nog eens het lijntje naar mijn hart weet te verstevigen door haar eigenheid en het op heel natuurlijke en intuïtieve wijze betrekken van ‘plaatjes’ in de omgeving bij het gesprek. Bijna als vanzelf ging daardoor ook mijn ‘beelddenken’ aan waardoor nieuwe oplossingsrichtingen zich aandienden :-) Dankjewel Nicolette!

Maaike Schuurman

Beeldkracht Coaching