Ha lieve jij :) Ik weet…

Het liefste zou je deze aardbol een heel stuk mooier maken, met alle mensen die erop zitten erbij!

Of je nu ondernemer, werknemer, moeder of geliefde bent. In welke rol je dan ook zit. Ik heb het tegen jou als mens. En soms weet je het even niet meer. Anderen helpen is altijd makkelijker dan jezelf. Je hebt het gevoel op een dood spoor te zitten. Welke richting zal je uitslaan? Aaargh. Je zit in een mist en loopt even vast. En je weet ook: not all who wander are lost ;)

Goed nieuws, bij mij ben je op de juiste plek

Ik kan het weer laten stromen in jouw lichaam en in je leven.

 

Ik ben een vuurtoren, die je in alle liefde helpt om naar huis te komen
Ik mag mijn licht op jou laten schijnen, je helpen om de volgende stap te zetten. Om jezelf verder af te pellen en dichter bij je ware zelf te komen. Laagje voor laagje aankijken wat gezien wil worden. En dat gaat over pijn transformeren en naar het licht brengen. En over je talenten en je eigen grootsheid omarmen. Donker en licht, beide zijn nodig.

Kom geef me je hand, I’ll show you the way
Ik raak je aan in wat nodig is. Energetisch en fysiek. Ik help je jezelf welkom en veilig te voelen hier op aarde, in dit lichaam. Zodat je kunt voelen wat nodig is. Met je lichaam en niet alleen met je hoofd en met je hart. Zodat je werkelijk kunt aarden hier, zakken in je lichaam en stappen kunt maken. Vol liefde en humor naar jezelf.

Mijn naam is Nicolette Scholtens. Ik ben love lighthouse, energiewerker, sjamaan, wombkeeper, wandelnimf en tja overal vat ik dit samen met de term: soul- and bodyworker. Met mijn scherpe arendsoog zie, voel, hoor en weet ik waar jouw ziel van gaat dansen. Waar je op vastloopt, wat je liefdevol mag laten gaan en mag omarmen.

 

Ga iets doen wat je leuk vindt…

Als kind riep ik het al. En nu ik groot ben roep ik: ‘volg je verlangen’. En dat loopt als een rode draad door mijn leven. Dat betekende: communicatiemevrouw worden terwijl ik salesmevrouw was. Ik wilde creatiever werk doen dus deed ik een opleiding grafisch vormgeven. Ik nam ontslag en ging als oude stagiaire werkervaring opdoen. Een half jaar op reis door Zuidoost-Azie omdat ik meer van de wereld wilde zien. Nog conceptmatiger leren denken, dus nog een opleiding art direction erachter aan.

 

volg je verlangen

Het knaagde nog steeds…

Ik was grafisch ontwerper, communicatiemevrouw en marketeer. Dus vooral bezig met de buitenkant. Logo’s, huisstijlen, concepten, websites, teksten. En onderweg ontdekte ik dat ik de binnenkant steeds interessanter vond. Wat drijft je, voor wie ben je hier, waar ga je voor in je leven? Werken vanuit binnen, naar buiten. Ik ging voor welzijnsorganisaties werken. En later in mijn bedrijf Hoge pony ging ik steeds meer met klanten naar binnen.  En toch was dat het nog niet helemaal.

 

Want… Ik keek niet in de spiegel

Au…! Ik die het liet stromen. Ik liet het toch vooral bij anderen stromen. Ik was te veel met de verlangens van anderen bezig. Als ukkie zag ik al precies wat er was. Ik observeerde en keek hoe de ander zich voelde. Pijnlijk. Ik wilde dat die ander gelukkig werd en had zelf onvoldoende ruimte ingenomen. Wat trouwens best lastig is als je 1.85 meter bent… Ik leefde te veel voor anderen en te weinig voor mezelf. Ik die altijd zei: ‘ga doen wat je leuk vindt…’

 

Deuren knalden open

Toen ik een punt zette achter mijn relatie. Mijn ex en ik werden co-ouder van onze twee mooie kinderen. En ik kreeg lucht.  Puzzelstukjes vielen op hun plek. Door een tweelingziel en de ontdekking van mijn I AM presence. Door ontmoetingen met mensen op mijn pad. Door visioenen en dromen. Ik kreeg gidsen. Ik ontdekte mijn sterke verbinding met boven en de energie in mijn handen. En de spirits in de natuur en de dieren maakten me veel dingen duidelijk.

 

I was at lightspeed

En moest even weer landen… Inmiddels ben ik getraind in het werken met energie en het geven van healingen. Ik ben opgeleid als sjamaan in de lijn van de Q’ero indianen uit Peru. De Q’eros zijn meesters in het beoefenen van energetische geneeskunst. Hoe passend :) Daarnaast ontdekte ik dat naast het energiewerk, fysieke aanraking, zo mooi werkt dus geef ik  tantrische massages.

x

Mijn droom

Mijn droom is dat iedereen hier op aarde gaat doen wat de bedoeling is. Dat je je herinnert wat jij hier als ziel te doen hebt. En dat is niet altijd makkelijk. Je ziet het even niet. Je staart naar je eigen blinde vlek. Die daar bij je navel… Je blokkeert. Je loopt vast. Je zit in je eigen pijn. Anderen raken je in jouw wonden. Dus ik help het je graag zien, blokkades te schonen en het helderder te maken. Zodat het werkelijk kan gaan stromen. En jij jou rol kunt pakken hier.

x

Dusss welk hokje kun je me in stoppen?

Nou houd ik niet zo van hokjes… Tegelijkertijd begrijp ik dat ze het leven overzichtelijk maken. Here we go…

  • Sjamaan en overall adelaarsblik Ik zie, hoor, weet en voel en werk samen met de spirits. De dieren en de natuur werken samen met me. Altijd. Dus ik wandel. Hup naar buiten! En ik ben gek op rituelen.
  • Energiewerker Ik ben een energetisch typje. Ik kan met mijn eigen energie en die van boven je helpen om te schonen en blokkades te laten gaan. Ik geef energetische healingen. Dingen afvoeren en activeren. Waar je bij bent en ook op afstand.
  • Wombkeeper Ik geef de rite van de baarmoeder door. Een prachtig ritueel om de pijn en angst in jouw bekken vrij te geven en te voelen en af te dalen in je eigen lichaam. Want dat is de plek van waaruit je creeert, leven geeft en manifesteert.
  • Soul- and bodyworker
    Massages zijn zo’n mooie manier om te voelen en te landen in je eigen lichaam. Om te ontspannen. Om dingen de ruimte te geven. En ook om te horen wat je lichaam te vertellen heeft. Je lichaam slaat alles op. En door aanraking kun je het naar boven laten komen en het bewust laten gaan.

Voor het ontdekken en bedenken van mijn nieuwe huisstijl ben ik met Nicolette op stap gegaan, de natuur in. Het is bijzonder om te zien hoe zij ieder detail, ieder ‘teken’ herkent en er iets uit kan halen voor mij, mijn werk en mijn website. Nicolette is gedreven, open, geïnteresseerd en creatief. Daarnaast is ze ook nog eens heel toegankelijk. Een geweldige combinatie!

Nathalie 't Jong

Kwartjes