Soulsearch

Wat is een Soulsearch?

Een wandeling met mij. Met Nicolette en ik ben een levende spiegel. En het is tegelijkertijd een wandeling met de spirits. Dieren, bomen, de wolken, de wind, alles wil wat vertellen. Als sjamaan zie, weet, hoor en voel ik deze boodschappen. Daarnaast ben ik heler en werk ik energetisch. Met de liefde van boven. Dus kunnen we ook werken aan het schonen en loslaten van blokkades.

Een levende spiegel?

Hoe word je dat? Ja, zo werd ik geboren. Ik keek naar anderen. Omdat ik hen gelukkig wilde maken. Ik was een pleaser.  Au! Dat was pijnlijk. En tegelijkertijd net zo mooi als dat het pijn deed. Daardoor kan ik jou als geen ander helpen. Omdat ik zie wat niet gezien wordt. Omdat ik ondernemers help om ruimte in te nemen zodat zij gezien worden. Daar ben ik hier voor. Ik help het je weer te laten stromen, door blokkades los te laten in een bedding van rust en veiligheid. En dat gaat zo moeiteloos dat ik het dag en nacht zou willen doen.

Wat gaan we doen?

Jij formuleert een vraag. Met dat als intentie of uitgangspunt gaan we lopen. Lekker naar buiten. Zonder vooropgezet plan. We kijken waar onze voeten ons brengen. En dan komt alles langs wat langs wil komen en gezien wil worden. En ik help je het zien. Het is een samenwerking tussen ons, de natuur en alles wat we tegenkomen. Wat wil die vogel zeggen? Of waarom stoppen we nou bij die brug? Of wat zie je daar links wat je aandacht trekt? En gebruik je dat specifieke woord?

Waar ga je mee naar huis?

Met messcherpe inzichten, antwoorden op jouw vraag. En waarschijnlijk nog veel meer dan je van te voren bedacht hebt. Want er zijn altijd verrassingen of wendingen onderweg. Er zijn mensen die hun bedrijf radicaal hebben omgegooid na een wandeling. Of die heel helder krijgen wat hun doelgroep is en wat ze deze kunnen bieden. Altijd krijg je duidelijkheid over wie jij bent en wat jij hier te brengen hebt. Wat jouw rol is. En dat kunnen we op allerlei manier vertalen. Naar: beelden, een boek, een logo, een website, een dienst en naar woorden.

‘Het wordt zo duidelijk dat je het antwoord als een draadje energie tussen wijsvinger en duim kunt vasthouden’

 

1 losse Soulsearch

 • vertrek: vanaf Nicolette’s huis in Utrecht
 • we gaan wandelen in het Maximapark, een natuurgebied
 • bij slecht weer: regenjas en laarzen aan
 • bij heeeeel slecht weer: zie ‘slecht weer’ :)
 • bij storm: bij mij op de bank met koffie en thee

Een losse Soulsearch kost: 125,- excl. btw, voor een wandeling van 1,5 uur.

 

Soulsearch pakket

 • we beginnen altijd met een wandeling
 • in de drie sessies daarna kijken we wat wat nodig is
 • we kunnen wandelen, ik kan je een heling geven of een combinatie :)

Wat krijg je precies?

 • 4 wandelingen of helingen, of een combinatie hiervan
 • na elke sessie eindigen we met een intentie voor de komende periode
 • 4 skype gesprekken van een half uur
 • in de skype gesprekken vertalen we intentie naar actiepunten en kijken we wat er nog meer speelt en naar boven komt drijven
 • het pakket is een half jaar geldig
 • jij maakt zelf de afspraken in mijn online agenda

Het Soulsearch pakket kost: 695,- excl. btw